Grantový systém podpory kultury

adv209Rada města schválila na svém zasedání 20. května další, tentokrát průběžnou výzvu k předkládání projektů na rok 2015 „Grantového systému na podporu kultury města Velkého Meziříčí",

který vychází ze zásad schválených zastupitelstvem města dne 16. září 2014.

Cílem výzvy je podpora stávajících a vznik nových aktivit subjektů působících v oblasti kultury a to ve třech oblastech:

Oblast A) Pořádání tradičních i nových kulturních akcí zvyšujících zájem obyvatel a návštěvníků města o kulturní dění a kulturní dědictví.

Oblast B) Pořádání vzdělávacích akcí zvyšujících kulturní kompetence (probouzení zájmů, poskytování znalostí, rozvíjení schopností a dovedností potřebných k aktivní účasti na kulturních aktivitách) dětí, mládeže a dospělých.

Oblast C) Tvorba a prezentace literárních či audiovizuálních děl vztahujících se k historii a kultuře města.

Celkové finanční prostředky určené k rozdělení jsou ve výši 249 tis.Kč, kde podpora může tvořit maximálně 50 % uznatelných nákladů.

Pokud máte zájem se do systému zapojit, podívejte se na webové stránky města (O městě - Dotační programy - Dotace poskytované městem), kde jsou vyvěšeny podrobné informace o této výzvě. Pokud Vám nebude něco jasné, kontaktujte ing. Pavla Stupku, vedoucího odboru školství a kultury, tel. 566781039, mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Vzhledem k tomu, že se jedná o průběžnou výzvu, žádosti budou vyřizovány až do vyčerpání schválených prostředků s tím, že aktivita musí být realizována nejpozději do konce roku 2015.

Grantový systém podpory kultury

Nahoru