Lidem zpříjemňují čekání LCD panely

lcdPři čekání na nové doklady jako řidičský nebo občanský průkaz mohou lidé na velkomeziříčské radnici sledovat LCD obrazovky,

kde běží nejen krátké spoty o městě, ale zejména upoutávky na kulturní a společenské akce ve Velkém Meziříčí. Stejná obrazovka je i ve vestibulu radnice u informačního centra.

 

Obrazovky provozuje soukromá firma, které jejich pořízení kompenzují reklamní spoty. "Reklamy zde nebude mnoho a navíc po určité době přejde technologie do majetku města. To znamená, že zařízení jsme získali zdarma a ani za náš vlastní obsah nikomu nic neplatíme," popsal podmínky starosta Radovan Necid.

Reklamní čas mohou využít místní provozovny i podnikatelé a naopak pořadatelům kulturních akcí je čas pro upoutávky vyhrazen bezplatně. "Zařízení obsluhujeme pomocí webové aplikace sami, to znamená, že zájemcům o upoutávky na turistické zajímavosti či společenské události také poradíme, v jakých formátech a rozměrech je třeba upoutávky dodávat," řekla vedoucí informačního centra Květa Hladíková.

Nahoru