Vítejte na nových stránkách města Velké Meziříčí

Po měsíčním testovacím provozu spustilo město Velké Meziříčí nový web. Má moderní design, je dobře strukturovaný, tudíž pro občana přehlednější a nabízí nové možnosti jako například virtuální prohlídku města.

Naopak v něm ale již nenajdete Katalog firem, který byl pro malý zájem podnikatelů nahrazen Evropskou databankou. Údaje podnikatelů se ale neztratí. Má je k dispozici Informační centrum.

Hned na úvodní stránce webu najdete kontaktní informace na všechny pracovníky úřadu, informace o městě, městských institucích, celá sekce je věnovaná volnému času a sportu, neméně významnou sekcí jsou praktické informace, kde jsou umístěny informace týkající se cestovních dokladů, technických služeb, nebo uzavírek. Nebudete-li chtít čekat fronty při vyřizování cestovních dokladů, občanských průkazů, CzechPOINTu, nebo jiných agend, které jsou vyřizovány v nové budově radnice (historicky budova Spořitelny), můžete využít Vyvolávací systém, který je také umístněn na úvodní stránce webu a k přepážce se objednat na vámi určený čas.

Na novém webu se podíleli někteří pracovníci radnice ve spolupráci s firmou xArt.cz

Věříme, že se Vám nové stránky budou líbit. V případě dotazů, námětů či připomínek k novému webu, neváhejte kontaktovat mluvčí městského úřadu.

Veronika Poulová

Tisková mluvčí

Tel.: +420 774 107 208

Nahoru