Průjezd Meziříčím není od pondělí příští čtyři měsíce možný

josef kaspar

V pondělí 19. května začne oprava silnice II/602 ve Velkém Meziříčí v úseku ulice Karlov od okružní křižovatky Kaufland po odbočku na ulici K Buči.

Objízdná trasa pro vozidla s maximální rychlostí nad 80 km/h bude značena po dálnici D1 mezi sjezdy Velké Meziříčí – západ a Velké Meziříčí – východ, v tomto úseku je dálnice od 19. 5. 2014 bez poplatku.

Ostatní vozidla musí použít vyznačené objízdné trasy po silnicích I. a II. třídy ve směru Křižanov, Osová Bítýška a Ruda.

Do prostoru staveniště bude umožněn vjezd pouze místním obyvatelům a firmám, autobusům MHD a vozidlům Integrovaného záchranného systému. Průjezd úseku pro tranzitní dopravu nebude možný.

"Pro příjezd na hřbitov a do areálu Technických služeb na sběrný dvůr doporučujeme využít objízdnou trasu po dálnici D1 na východní sjezd dálnice D1 ve směru na Brno. Prosíme o respektování stanoveného dopravního značení a předem se omlouváme za dopravní komplikace," řekl vedoucí odboru dopravy velkomeziříčské radnice Jiří Pospíchal.

Postup prací:

Ve dnech 19.5.2014 až 21.5.2014 bude v uvedeném úseku silnice II/602 mezi okružní křižovatkou Kaufland a odbočkou na ulici K Buči probíhat frézování obrusné vrstvy vozovky, odstraňování obrub a přídlažeb.

V prostoru staveniště se bude pohybovat těžká technika, žádáme proto místní obyvatele o zvýšenou opatrnost při průjezdu staveništěm k jejich nemovitostem, který jim po tuto dobu bude umožněn.

O dalším postupu prací a případných dopravních omezeních pro místní občany a firmy budeme průběžně informovat.

Nahoru