E-shop města Velkého Meziříčí

1Pokud Vás zaujaly naše suvenýry či dárkové předměty, máte možnost si je zakoupit z pohodlí domova na vylepšeném e-shopu města Velkého Meziříčí.

Naleznete jej na oficiálních webových stránkách: www.velkemezirici.cz. Veškeré nabízené zboží můžete zakoupit v Turistickém informačním centru v budově radnice.

Pro lepší přehlednost je zboží rozděleno do kategorií podle druhů, např. publikace, dárkové a sběratelské předměty, pohlednice, mapy ...

E-shop funguje standardně tak, jak jsou lidé na tento druh elektronického obchodování zvyklí. Zákazník si vybere zboží, druh zaplacení a dodání. Turistické informační centrum je podle volby zákazníka připraví k odběru na místě, či odešle poštou nebo kurýrní službou. Dnes je zde k dispozici přes 150 druhů zboží. Mezi nejnovější patří odznáčky města, výroční turistická známka kostela sv. Mikuláše, brožura Toulky Velkým Meziříčím a okolím aj. Pro sběratele se připravují puzzle „Sestav si svůj svět", na Vánoce se chystá publikace k 700. výročí 1. zmínky o kostele sv. Mikuláše a stolní kalendáře pro rok 2018 o zajímavých místech města.

E-shop byl vyzdvižen odbornou porotou v soutěži Parádní web, kdy webové stránky Velkého Meziříčí získaly Cenu časopisu Veřejná správa.

Nahoru