Starosta města přeje příjemné prožití svátků vánočních a šťastný nový rok 2023

23. 12. 2022

P1000026 upr

Konečně po spoustě omezení můžeme strávit nejkrásnější období v roce se svými rodiči, prarodiči, dětmi, vnoučaty nebo třeba i pravnoučaty. Využijme toho a obklopme se lidmi, které máme rádi, vydejme se na půlnoční, na trhy, na adventní koncerty. Prostě prožijte konečně vánoční čas tak, jak je to vašemu srdci blízké.

Zároveň se blíží rok 2023, vstupme do něj plní optimismu a nových nadějí, které během roku můžeme svojí pílí proměnit ve skutečnost. Víc k přání do nového roku z úst starosty města si můžete přijít poslechnout v neděli 1. ledna od 17 hodin. Na náměstí společně odpálíme ohňostroj, poslechneme si talentovaný pěvecký sbor místního gymnázia a po skončení je připravená v kině Jupiter clubu animovaná pohádka se vstupem zdarma.

Podpořte, prosím, prodejce při adventních trzích, šest stánků je v provozu každý den až do Nového roku. U toho si můžete zabruslit na umělém kluzišti nebo se jen s punčem v ruce podívat na originálně a jinak než v loňském roce nazdobený smrk před radnicí.

Kdo by přece jen chtěl na klasickou ledovou plochu, může využít pozvání Komise Zdravého města a jít v úterý 27. prosince v době od 10 do 11:30 na zimní stadion. Na Vánoční bruslení s dovednostními soutěžemi je v tento čas vstup zdarma.

V sobotu 14. ledna se uskuteční ples města, a provede jím energická osvědčená kapela The People. Vstupenky na Městský ples jsou ke koupi za 250 korun v informačním centru v přízemí radnice už nyní.

Šťastné a veselé Vánoce. 

 PF 2023

Nahoru