Místostarosta města informuje o dění ve městě

20. 6. 2022

radnice 2_Moment_3_copyMístostarosta města František Smažil podává informace o vzniku nového hřiště mezi základními školami Školní a Oslavická. Dále zve ke sledování zasedání zastupitelstva města a k návštěvě akce Velký den s házenou a zahajovacího koncertu ZUŠ Velké Meziříčí v rámci Velkomeziříčského kulturního léta 2022.

Mezi základními školami vznikne hřiště (0:17 – 3:13)

Pumptrackové a workoutové hřiště mezi základními školami Školní a Oslavická bude. Již v létě nastoupí zhotovitel na tuto plochu a zbuduje další z řady městských sportovišť. Stavbu nového hřiště podporují také oba ředitelé přilehlých škol. Hřiště nabídne pumptrack, workout i parkour.

Zveme vás ke sledování zasedání zastupitelstva města (3:14 – 5:04)

Rada města doporučuje zastupitelstvu ke schválení několik důležitých bodů. Na online přenos zastupitelstva města, které se uskuteční v úterý 21. června od 15 hodin, se můžete dívat pod odkazem umístěným v tu chvíli na webu města. Tentokrát se budou řešit velmi zajímavé prodeje pozemků, které občanům mohou přinést zajímavé výhody, ať už v podobě 180 bytů nebo nových stomatologických center.

Navštivte Velký den s házenou (5:05 – 5:33)

Přijďte s házenkáři oslavit stoleté výročí. Připravili si pro Vás bohatý program, který začíná v sobotu 25. června už v 10 hodin a končí večerní zábavou se skupinou Adriana.

Velkomeziříčské kulturní léto začíná (5:34 – 6:33)

Již tuto neděli 26. června zahájí tradičně Velkomeziříčské kulturní léto koncert základní umělecké školy. V červenci a srpnu se pak představí plejáda hudebníků a ta nabídne směsici různých žánrů, mezi nimi swing, rock, blues, folk, country a další. Přijměte naše pozvání a přijďte si užít letní večery do centra města.

Zuzana Najtová

Nahoru