Dům zdraví změnil vlastníka

21. 1. 2015

dum zdravi - MKKoncem prosince 2014 se vstupem strategického investora změnila vlastnická struktura velkomeziříčské společnosti Dům zdraví, spol. s r. o.

Jediným společníkem se stal holding FutureLife, a. s. Ve vedení společnosti Dům zdraví, spol. s r. o., nyní stojí dva jednatelé Jozef Kováč a Radek Kliment. Ředitelem společnosti byl jmenován Radek Kliment.

FutureLife, a. s., je investorem, společníkem a akcionářem v řadě zdravotnických zařízení v České republice, na Slovensku i Velké Británii. V sektoru zdravotnictví subjekty holdingu působí zejména v oblasti asistované reprodukce, genetiky, fetální medicíny, gynekologie, urologie, chirurgie a relevantních laboratorních služeb. Dům zdraví ve Velkém Meziříčí je první poliklinické ambulantní zařízení, které se stalo členem této významné skupiny, jejíž význam ve zdravotnictví stále roste. Dalšími členy holdingu jsou ISCARE I.V.F., GENNET, Reprofit Internatinal, GynCentrum, Sanus, VIDIA – DIAGNOSTIKA, Imunoglukan a Pleuran.

„Výhradním zájmem strategického investora je společnost Dům zdraví ve Velkém Meziříčí v oblasti ambulantní zdravotní péče především dále rozvíjet," uvedl pro týdeník Velkomeziříčsko jeden z nových jednatelů Domu zdraví Radek Kliment, „právě možnosti zařízení a jeho rozvojový potenciál byl ze strany skupiny důvodem této akvizice. Cílem je vybudovat z Domu zdraví stabilní, moderní zdravotnické zařízení poskytující ambulantní zdravotní péči a další spektrum souvisejících služeb jak občanům, tak hospodářským subjektům regionu. Záměrem je zvýšit komfort zdravotní péče, zlepšit organizací objednávání a registrace pacientů, snížit časové ztráty spojené s návštěvou u lékaře. Významným úkolem je také rozšíření zdravotnických pracovišť o další odbornosti."

-kr,red-

Nahoru