Tip na - nejen vánoční - dárek pro děti

5. 12. 2013

DSC02156Už jste o tom slyšeli? Jestli ne, tak se to dozvíte ve stejnojmenné knížce velkomeziříčské autorky Zdeny Polákové.

 

A nuda to rozhodně nebude. Čeká vás dvacet osm veselých básniček, které vás zavedou za známými i méně známými hmyzími kamarády do zahrad, luk, lesních pasek, ale i lidských obydlí. Nahlédnete do jejich světa a dozvíte se o nich řadu zajímavých, a přitom pravdivých údajů.

 

Kdo se rád směje, tak si přijde na své, a kdo si navíc chce ještě všechno nakreslit, tak ať už si chystá barvičky. V příloze totiž najde soubor karet-omalovánek všech vtipných ilustrací knížky, které namalovala Vlasta Hábová. Celkový milý vzhled knížky potrhuje i velmi zdařilá grafická úprava.

 

Knížka je navíc využitelná i pro práci pedagogů v předškolních školních zařízeních včetně například zdravotních či terapeutických center.

 

Publikaci „Už jste o tom slyšeli?“ vydali Chaloupky za finanční podpory firem Falco computer, Staob Jindřich Drápela, Trioil, Lékárna u sv. Josefa, Paramont , Autodoprava Miroslav Šváb a města Velké Meziříčí.

 

K dostání je ve vzdělávacím středisku Chaloupky, Ostrůvek 2 nebo v Informačním centru v přízemí budovy radnice ve Velkém Meziříčí.

 

DSC02155

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahoru