Výhra v soutěži Recyklohraní - Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu

4. 6. 2013

HRAD

Projekt „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu" je charitativně ekologická akce, kterou stejně jako v minulých letech pořádalo Recyklohraní, ve spolupráci se společností Asekol. Školy ve 3. ročníku celkově odevzdaly 22 tis. vysloužilých mobilů a naše ZŠ ve Lhotkách s počtem 707 kusů a průměrem 32 mobilů na žáka získala 1. místo, a tím také odměnu v podobě víkendového výletů dle vlastního výběru.

A tak jsme se 1. a 2. června vypravili na výlet do Rožnova pod Radhoštěm. V sobotu jsme si prošli zámek a květnou zahradu v Kroměříži a podnikli pěší túru z Pusteven k soše Radegasta a na kapli sv. Cyrila a Metoděje. V neděli nás parník svezl po „Baťa kanálu" z obce Spytihněv do Napajedel, prohlédli jsme si basiliku na Velehradu, ZOO Lešnou a hrad Buchlov. Cílem projektu byla podpora sběru a opětovného využití mobilních telefonů a podpora organizací, které se věnují práci s handicapovanými spoluobčany. Funkční telefony budou zkontrolovány a předány dětem v dětských domovech.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli se sběrem mobilů, panu řidiči za bezpečnou jízdu, projektu Recyklohraní za pěkné zážitky.

Děti a učitelé ze základní školy ve Lhotkách

DSCN2680DSCN2967

Nahoru