Velké Meziříčí se opět představí na veletrhu Regiontour v Brně ve dnech 17.-20.1. 2013

16. 1. 2013

Již trajemdičně budeme mít stánek v rámci kraje Vysočina v pavilonu P na brněnském výstavišti

spolu s 25 spoluvystavovateli z řad obcí, měst a podnikatelských subjektů.

Přijměte tedy naše pozvání.

Město Velké Meziříčí na veletrhu představí novou knihu o městě Velké Meziříčí s příhodným podtitulkem „ Pozvání k návštěvě“ .

Také nové propagační materiály naučných stezek Nesměřské a Balinské údolí, dále novou brožuru Kam ve Velkém Meziříčí i v cizojazyčných verzích, pohlednice města, stolní kalendář 2013 a kalendáříky kapesní, o které je vždy nebývalý zájem.

Mapy města, cyklomapy, trhací mapky, tipy na výlety, propagace ubytovatelů je samozřejmostí. Představíme také noviny Velkomeziříčsko v novém kabátu.

Pro návštěvníky stánku jsou připraveny  nové reklamní propisky dvou druhů  v několika barvách, sběratelské odznaky a placky s městským erbem a jako sladká pozornost čokoládové mince z firmy Poex.

Do tomboly, která probíhá v různých soutěžích u stánku Vysočiny, město věnuje knihy o městě, sporovní věci a některé další reklamní předměty.

Hlavním tématem expozice Kraje Vysočina je Mistrovství světa v biatlonu 2013, které se bude konat v únoru v Novém Městě na Moravě a turistická nabídka regionu Vysočina (trojúhelník památek UNESCO, dovolená na venkově, prázdniny v zimě, cykloturistika, pěší turistika a hipoturistika atd.)

Expozice Kraje Vysočina se bude v Brně rozprostírat na 180 m2 .Její součástí bude i v letošním roce laserová střelnice, kde si budou moci návštěvníci stánku zkusit zastřílet podobně jako závodníci při biatlonovém závodě.

Další program pro návštěvníky je intenzivně připravován. Jedním z jeho bodů je tisková konference a připomenutí 5. výročí založení příspěvkové organizace Vysočina Tourism.  

pdfDoprovodný program

regiontour 2011 011

Nahoru