Nabídka odpoledního tvoření pro seniory a veřejnost

20. 9. 2012

Domov pro seniory Velké Meziříčí bude zahajovat odpolední tvořivé kurzy pro seniory a veřejnost, během nichž se účastníci naučí různé výtvarné techniky a mohou si vyrobit něco na sebe nebo do bytu. V plánu jsou také cestopisné přednášky a něco pro osvěžení těla i ducha.

Tvořivé odpoledne se bude konat vždy v úterý jedenkrát za 14 dní v odpoledních hodinách. Délka jednoho kurzu bude 1,5 – 2 hodiny, velikost skupiny od 8 – 12 osob, dle zájmu. Cena jedné lekce se bude odvíjet od materiálu a účasti. Kurzy budou probíhat v prostorách U3V v Domově pro seniory Velké Meziříčí.

V měsíci říjnu proběhnou tyto kurzy:

2. 10. tvoření z keramické hlíny s paní Vidlákovou, začátek je v 14:30 hodin v prostorách U3V v Domově pro seniory.

16.10. výroba kytiček z pediku a podzimní inspirace s paní Mgr. Jeřábkovou, začátek ve 14:30.

Dále jsou plánované tyto lekce:

- cvičení jógy

- enkaustika (výroba obrazů pomocí vosku)

- malování na hedvábí

- drátkování

- kouzelné květiny

- cestování po Antarktidě.

Zájemci se mohou nahlásit na recepci Domova pro seniory u paní Gruberové, lze se nahlásit i prostřednictvím telefonu či emailu. Tel. číslo: 561 201 570, mob. 734 875 428, mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Svoji účast na říjnových kurzech potvrďte do 1. 10. (keramika) a 14. 10 (pedik). Bližší informace o dalších kurzech najdete na internetových stránkách www.domovvelkemezirici.cz, budou zveřejněny i v místním tisku.

Nahoru