Velkomeziříčské kulturní léto se osvědčilo, radnice bude v akci pokračovat

19. 9. 2012

ZUS

Přehlídka místních umělců pod názvem Velkomeziříčské kulturní léto sklidila pozitivní ohlasy. Radnice bude tuto akci pořádat i příští rok, už teď ví, jak ji vylepšit. Řekl to starosta Radovan Necid.

„Zaznamenal jsem desítky pozitivních ohlasů od obyvatel našeho města a další desítky námětů na drobná vylepšení," pochvaloval si starosta. Nejdůležitější změnou pro příští rok bude vytvoření webové aplikace, pomocí, které budou moci pořadatelé předem své akce rezervovat. „Tím dosáhneme zejména toho, že program kulturního léta bude znám předem a budeme tak moci pořadatelům pomoci prezentací ve Velkomeziříčsku a na internetu," naplánoval starosta.

Radnice také uvažuje o tom, že by pódium a lavičky k sezení natrvalo pořídila. „Pronájem pódia stál nějaké peníze, a pokud bychom o Velkomeziříčském kulturním létu uvažovali dlouhodobě, určitě by se vyplatilo toto zařízení koupit," řekl Radovan Necid a dodal: „Stejně tak je možné vylepšit i ozvučení a osvětlení. Zkusíme najít nějaký grant, ze kterého bychom tyto věci financovali."

Více informací se dozvíte zde.

Nahoru