Blešák se otevře 2. května. Výtěžek půjde na Chaloupky

9. 4. 2024

P1177410Blešák, tedy nové re-use centrum v areálu technických služeb na Karlově, bude v provozu od 2. května, slavnostní otevření proběhne v 10:00. Nepotřebné věci z domácnosti do něj můžete začít nosit již od 16. dubna.

Re-use centrum bude sloužit k odložení nepotřebných věcí, které někdo jiný rád využije. Odložení věcí bude zdarma, odnesení za drobný poplatek. Výtěžek bude věnován ekologickému centru Chaloupky.

Věci mohou lidé začít nosit od 16. dubna v provozní době sběrného dvora, což je od pondělí do pátku 7:00–17:45, v sobotu pak 8:00–16:45.

Co lze přinést: zařízení a vybavení domácnosti (např. keramické, porcelánové i skleněné nádobí, hrnce, plechy na pečení, obrazy, rámy na obrazy, vázy, dekorace do domácnosti, květináče, mechanické domácí spotřebiče, osvětlovací tělesa apod.), CD, DVD, videokazety, knihy, časopisy, pohlednice apod., hračky (vyjma textilních), sportovní vybavení vyjma oblečení a bot (sáňky, lyže, brusle, činky, míče, švihadla, odstrkovadla, koloběžky, jízdní kola apod.).

Co nelze přinést: veškeré elektrospotřebiče, veškerý nábytek, veškerý textil.

Martina Strnadová

Nahoru