Další schůzka pro zájemce o stavební pozemky je 13. března

1. 3. 2024

VM Hliniste_p1Město prodává patnáct stavebních pozemků na Hliništích. Jsou zasíťované, připravené k okamžité výstavbě. Zájemci se mohou zúčastnit informačních schůzek i prohlídky lokality. Další bude 13. března v 16:30 hodin na radnici, v pracovně starosty.

Výstavba na Hliništích má jasně daná pravidla tak, aby se v ní lidem trvale dobře žilo. Ta určují například umístění staveb, minimální vzdálenost mezi rodinnými domy, počet podlaží, zastřešení plochou střechou, umístění garáží, barevnost fasád či typ oplocení. Navržena je i veřejná zeleň v ulicích a okolí.

Veškeré další informace získají zájemci na schůzce se starostou města Alexandrosem Kaminarasem a architektkou Evou Uchytilovou, která rezidenční lokalitu navrhla. V případě zájmu je v plánu i návštěva Hlinišť.

Hlásit se mohou přímo starostovi města na e-mail   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo vedoucí majetkoprávního oddělení městského úřadu Anně Kovářové na e-mail  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .  Komu termín schůzky nevyhovuje, může se domluvit na jiném datu.

Další kolo prodeje pozemků proběhne na dubnovém zasedání zastupitelstva města.

-mars-

Nahoru