Vyzkoušejte, co nová plocha na Hliništích nabízí

6. 6. 2022

1. TIT_P1550440Sousedské grilování – skoro tak vypadalo otevření nové volnočasové plochy na Hliništích. Pivo, klobásy a limonády místní prokládali nejen konverzací o nových možnostech trávení volného času. Třeba se našli i tací, kteří se rovnou domluvili, že společně hřiště otestují. Odpoledne provázely také soutěže v režii střediska volného času Dóza.

„Vítám vás všechny u příležitosti slavnostního otevření nového hřiště. Jsem rád, že jsme se tady sešli v tak hojném počtu. Děkujeme všem, kteří se na dokončení podíleli. Pan Matějíček, paní Drápelová i vy všichni jste dopomohli k vybudování této volnočasové plochy, a hlavně k tomu, že je konečně možné na Hliništích trávit volný čas v příjemném prostředí," zahájil slavnostní otevření plochy starosta města Alexandros Kaminaras.

„Při společném otevření volnočasových ploch na Hliništích přibyl na místě ještě jeden kaštan pár metrů od kaštanu z původního návrhu. Tyto dva stromy se v budoucnu propojí svými korunami jako symbol partnerství, za kterého celý projekt vznikal," uvedla zahradní architektka Martina Drápelová.

Od teď již bude možné na Hliništích sportovat, cvičit, opékat buřty nebo jen tak prostě odpočívat.

Zuzana Najtová

Nahoru