Ve čtvrtek 6. ledna do města opět zavítá mobilní očkovací tým

3. 1. 2022

P1400425Mobilní očkovací tým své služby nabídne ve čtvrtek 6. ledna v předsálí velkého sálu Jupiter clubu. Očkování bude probíhat od 10 do 17 hodin. Zájemci o vakcinaci se mohou dostavit bez nutnosti předchozí registrace. Mobilní očkovací tým do města přiveze druhou a třetí posilující dávku vakcíny Pfizer a pro nově příchozí jednodávkovou vakcínu Johnson.

Důležité upozornění:

Na třetí posilující dávku očkování je možné se dostavit až po úplném uplynutí stanovené doby. Dříve nesmí být posilující dávka podána. Vyčkejte tak prosím na upozorňující SMS zprávu či e-mail z Ministerstva zdravotnictví.

V případě, že si občan nechá aplikovat první dávku vakcíny Pfizer/BioNtech mobilním týmem, musí pro aplikaci druhé dávky (nejdříve po 21 dnech) opět využít služeb mobilního týmu nebo se v určené dny a čas dostavit na očkování bez registrace například do Nemocnice Havlíčkův Brod (čtvrtek 7:00 – 9:00 hodin) nebo Nemocnice Nové Město na Moravě (úterý 14:00 – 16:00 hodin), případně využít například služeb očkovacích míst na Poliklinice Třešť nebo Telč. Při podání první dávky vakcíny bez registrace NELZE poté k podání druhé dávky využít centrální rezervační systém, ale opět pouze očkování bez registrace.

Zájemci se na místě prokážou občanským průkazem a průkazem zdravotní pojišťovny.
Služby mobilního očkovacího týmu od organizace Podané ruce zajistilo město Velké Meziříčí ve spolupráci s Krajem Vysočina.

Tina Kárníková

VelMez 6.1._1

Nahoru