Městský úřad přijme urbanistu, přihlásit se může do konce listopadu

12. 11. 2020

building-2762342 1920Tajemník městského úřadu vyhlásil veřejnou výzvu na pozici pracovníka oddělení investorského – urbanistu.

Chcete dohlížet na respektování urbanistické koncepce? Pokud máte vhodné vysokoškolské vzdělání, nic nebrání tomu, zkusit se o pracovní místo ucházet. Architekt (urbanista) připravuje architektonická a urbanistická řešení jednoduchých staveb na vymezeném území. Dále řeší například rozmístění obytné výstavby, občanské vybavenosti a služeb. Jedná se o pracovní poměr na 0,5 úvazku s předpokládanou dobou nástupu od 1. ledna 2021. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zasílat nejpozději do pondělí 30. listopadu do 12 hodin. Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucího oddělení investorské činnost Bc. Antonína Šilhavého (tel.: 566 781 213, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

Urbanista

Nahoru