Město Velké Meziříčí hledá ředitelku/ředitele nově vzniklé příspěvkové organizace

30. 4. 2020

obr.2Zastupitelé města Velké Meziříčí na svém zasedání 28. dubna 2020 schválili zřízení nové městské organizace s názvem Sportoviště VM, příspěvková organizace, která začne fungovat od 1. září 2020.

Město Velké Meziříčí v návaznosti na rozhodnutí zastupitelů vyhlašuje výběrové řízení na vedoucí pracovní místo ředitelky/ředitele Sportoviště VM, příspěvkové organizace. Hlavní činností organizace bude správa sportovišť ve vlastnictví města, které zahrnují například zimní a fotbalový stadion, koupaliště, hřiště na discgolf nebo všechna místní dětská hřiště.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zasílat nejpozději do pátku 22. května do 12 hodin. Podrobné informace, které obsahují požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Pro bližší informace můžete kontaktovat starostu města Ing. arch. Alexandrose Kaminarase (tel.: 566 781 001, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

0 banner_sportoviste

 

Nahoru