Vyhlášení 21. ročníku ankety Sportovec města 2019

8. 1. 2020

Spotovec ilustraceMěsto Velké Meziříčí vyhlašuje 21. ročník ankety o nejlepšího sportovce Velkého Meziříčí, do které můžete nominovat vybrané sportovce a sportovní družstva do 31. ledna 2020.

Ankety za rok 2019 se mohou zúčastnit pouze sportovci (jednotlivci či družstva) registrovaní za oddíl z Velkého Meziříčí a místních částí.
Logickou výjimkou je „Galerie odchovanců/trenérů". Každý oddíl dle svého uvážení uvede v tabulce pro kategorii jednotlivců i družstev 1 sportovce – jednotlivce a 1 družstvo s uvedením dosažených úspěchů v roce 2019.

V kategoriích „Nejlepší trenér" a „Zvláštní ocenění" je možné uvádět více jmen.

Kategorie „Galerie odchovanců/ trenérů" je nastavena jako galerie všech našich úspěšných odchovanců a trenérů, kteří byli členy velkomeziříčského oddílu a v roce 2019 byli úspěšní ve svých klubech a ev. v reprezentaci. Při vyhlášení ankety proběhne krátká prezentace nejúspěšnějších sportovců/trenérů nominovaných v této kategorii.

Při nominaci (mimo kategorie „Nejlepší trenér", „Zvláštní ocenění" a „Galerie odchovanců/ trenérů") také uvádějte:
• v kategorii jednotlivců ročník narození
• jméno trenéra/trenérů
• výsledky i na nižších úrovních pro celkový přehled.

Nedílnou součástí nominace (na předepsaném formuláři ve formátu *.doc) je i fotodokumentace (ev. videa) všech nominovaných. Pokud nebude fotodokumentace dodána, nominovaný nebude Sportovní komisí hodnocen.
U jednotlivců je třeba dodat cca 5 fotek, z toho jednu „portrétovou" a zbývající sportovní momentky. V kategoriích „Nejlepší trenér" a „Zvláštní ocenění" stačí „portrétová" fotka. U družstev sestavu týmu ev. i sportovní momentky.

Nominace můžete zasílat do pátku 31. 1. 2020 na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v elektronické podobě.
Upozornění: server MÚ přijme přílohy do velikosti 8 MB, je možné poslat fotodokumentaci/videa např. přes www.uschovna.cz - vše v co nejlepší kvalitě.

Časový harmonogram příprav ankety:

8. 1. 2020 - zveřejnění ankety na webu města a ve Velkomeziříčsku
do 31. 1. 2020 - zaslání nominací v elektronické podobě
6. 2. 2020 - vyhodnocení nominací na jednání Sportovní komise
do 21. 2. 2020 - rozeslání pozvánek všem vyhodnoceným
4. 3. 2020 - zveřejnění nominovaných ve Velkomeziříčsku
20. 3. 2020 od 18 hodin - vyhlášení ankety ve velkém sále Jupiter clubu
1. 4. 2020 - zveřejnění výsledků ankety ve Velkomeziříčsku

docNominační formulář naleznete zde.

Michaela Hudková, tisková mluvčí

 

 

 

 

 

 

Nahoru