TVOŘTE S NÁMI KALENDÁŘ VELKÉHO MEZIŘÍČÍ

9. 7. 2019

photographer-424620 960_720Město Velké Meziříčí vyhlašuje fotografickou soutěž s cílem vytvořit kalendář pro rok 2021. Soutěž je určena nejen pro profesionály, ale i pro amatéry. Soutěžícím může být fyzická osoba starší 15 let, která se v souladu s dále uvedenými pravidly a podmínkami rozhodne fotografické soutěže zúčastnit.

 

Pravidla a podmínky soutěže:

1. Fotografie by měly zachycovat Velké Meziříčí, např. jeho památky, zákoutí města, přírodu v různých ročních obdobích.

2. Soutěž je rozdělena do 4 částí:

• Léto - 1. 7. 2019 – 31. 8. 2019
• Podzim - 1. 9. 2019 – 30. 11. 2019
• Zima - 1. 12. 2019 – 28. 2. 2020
• Jaro - 1. 3. 2020 – 30. 6. 2020

Fotografie zasílejte do 15. dne následujícího měsíce po ukončení dané části.

3. Do soutěže je možno přihlásit maximálně tři barevné snímky od jednoho soutěžícího v každé její části.

4. Minimální velikost jedné strany fotografie musí být 1400 px. Fotografie musí být v poměru 3:2.

5. Ke každé fotografii musí být přiložen popis daného místa.

6. Fotografie zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Maximální velikost přílohy v jednom e-mailu je 8 MB. V případě větší velikosti zasílejte přes úschovnu.

7. Společně se soutěžními fotografiemi zašlete své kontaktní údaje (jméno, příjmení, bydliště – stačí uvedení obce či města bez ulice a č. p., e-mailovou adresu, příp. telefon). Odesláním kontaktních údajů soutěžící uděluje městu Velké Meziříčí souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů pro účely organizace této soutěže, včetně uveřejnění jména, příjmení a obce bydliště soutěžícího v rámci zveřejnění výsledků soutěže.

8. Společně s odesláním soutěžních fotografií soutěžící prohlašuje, že je jejich autorem a/nebo osobou oprávněnou k výkonu majetkových autorských práv, opravňujících jej k účasti v soutěži se všemi právy a povinnostmi s tím spojenými. Dále soutěžící prohlašuje, že má udělen souhlas s užitím fotografií od osob, které jsou případně zachyceny na fotografiích nebo jejichž osobnostních práv by se mohly fotografie dotýkat.

9. Do soutěže nebudou zařazeny fotografie, které nesouvisí s tématem této fotografické soutěže, dále ty, které mají neetický obsah, nevyhovují kvalitou nebo rozlišením a ty, jež budou obsahovat jakékoliv prvky, jež lze považovat za reklamu.

10. Poskytnutím fotografií uděluje soutěžící městu Velké Meziříčí bezplatně nevýhradní licenci ke všem způsobům užití dle autorského zákona pro účely propagace města, a to po celou dobu trvání majetkových autorských práv. U každé zveřejněné fotografie se město Velké Meziříčí zavazuje uveřejnit jméno a příjmení autora fotografie tam, kde je to technicky možné.

11. Vyhodnocení soutěže proběhne v říjnu 2020 v Jupiter clubu Velké Meziříčí. Autoři vybraných snímků obdrží zajímavé ceny.

12. Město Velké Meziříčí si vyhrazuje právo podmínky této soutěže změnit nebo ji zrušit. Na výhru v soutěži není právní nárok.

 

Nahoru