Letní dovádění s Vysočinou 2019 začíná 7. července v Heřmanově

3. 7. 2019

Image 1Co by to bylo za léto bez Letního dovádění s Vysočinou? A tak pro vás opět po roce naplánoval Kraj Vysočina šňůru osmi zastávek s programem, u kterého se pobaví celá rodina. Postupně během letních prázdnin zavítáme do všech okresů v kraji s programem, který je připraven pro děti, rodiče i prarodiče. Hlavním hostem Letního dovádění bude kapela Maxim Turbulenc, spoustu dětských písniček a tanečků si pro vás připravuje moderátor Milan Řezníček. Nachystané budou soutěže a vystoupení, k poslechu i tanci zahraje Jarda Band a nezapomeneme ani na spoustu dárečků.

 

Startujeme 7. 7. v Heřmanově, a dále pak navštívíme 14. 7. Kouty na Třebíčsku, 21. 7. Světnov a 28. 7. Českou Bělou. Srpen zahájíme 4. 8. v Brtnici a pokračujeme 11. 8. v Měříně a 18. 8. v Rynárci. Dovádění zakončíme 25. 8. v Sedlejově. Začátek letního dovádění je vždy od 14:00 hodin.

Pokud se rozhodnete nějaké to prázdninové nedělní odpoledne strávit s námi, budeme se na vás těšit. Za Kraj Vysočina Vás na Letní dovádění srdečně zve 1. náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk.

Podrobný program Letního dovádění s Vysočinou naleznete v přiloženém letáku.

Stanislava Holbová

Image

 

Nahoru