PODPOŘTE VELKOMEZIŘÍČSKÉ ÍČKO V ANKETĚ POPULARITY

1. 7. 2019

TIC2V pátek 21. června 2019 byla spuštěna tradiční letní anketa oblíbenosti infocenter. Soutěž je letos nazvána „Oblíbené informační centrum 2019" a jsou do ní zapojena všechna certifikovaná informační centra.

Asociace turistických informačních center ČR vyhlašuje soutěž popularity turistických informačních center každoročně. Soutěž ve spolupráci s asociací zajišťuje společnost Kam po Česku, na jejichž webových stránkách www.kampocesku.cz hlasování bude probíhat do 31. srpna 2019. Hlas bude možné poslat jednomu z více než 440 certifikovaných informačních center, tedy takovému, které máte v oblibě, které vám pomohlo, příjemně překvapilo na cestách atp.

V případě Vysočiny můžete vybírat z 35 turistických informačních center.

Více informací o 10. ročníku ankety je možné získat na webových stránkách www.kampocesku.cz, www.aticcr.cz a na portálech se zaměřením na cestování a turistiku.

Pro eliminaci vícečetného hlasování bude při hlasování jako identifikátor použit e-mail hlasujícího. Hlasovat bude možné jen jednou v každém z krajů. V soutěži bude rovněž vylosováno 14 hlasujících, kteří budou odměněni pěknou cenou zajištěnou členy rady ATIC z jednotlivých krajů.

Vítězná informační centra v každém z krajů budou slavnostně vyhlášena a oceněna v rámci členského fóra ATIC ČR v Praze 7. 11. 2019.

Hlasovat můžeme zde: https://www.kampocesku.cz/informacni-centrum/336/tic-velke-mezirici

Turistické informační centrum Velké Meziříčí

Nahoru