Nový web s aktuálními informacemi o Realitním zákonu je spuštěn

14. 5. 2019

realityByl spuštěn nový web, na kterém najdete vše, co potřebujete a musíte vědět o schváleném Realitním zákonu – Koho bude chránit? Zajistí opravdu bezpečný realitní trh? Zamezí činnost nepoctivým realitním kancelářím? Jaké přinese výhody pro běžné občany? Od kdy bude platit a pro koho?

Realitní zákon – jak vás ovlivní?!

Je schválený a bude brzy platit, ale co nám přinese? Bude se konat revoluce na realitním trhu?

Vše co potřebujete vědět najdete na novém webu www.RealitniZakon.eu, který byl spuštěn 13.4.2019. Tuto webovou stránku spravuje Česká asociace pro nemovitosti, z.s. (nezisková organizace), která od roku 2015 pomáhá lidem při realitních transakcích a snaží se o bezpečný realitní trh v České republice.

O Realitním zákonu bylo psáno v médiích již mnohé, ale doposud chyběl prostor, kde budou všechny informace pohromadě, prostor, kde se dozvíte více, budete mít stále aktuální informace, možnost se podívat do příslušných dokumentů, návrhu znění, analýz apod.

Po uveřejnění prvních článků o schválení návrhu Zákona o realitním zprostředkování se na naší Asociaci obrátilo mnoho lidí z řad široké veřejnosti, ale i někteří realitní makléři, kteří chtěli znát více informací, chtěli znát souvislosti, dopady a výhody schváleného Realitního zákona.

Pevně věříme, že tento informační web bude prospěšný pro všechny, jak širokou, tak i odbornou veřejnost.

8 let příprav zákona – všichni čekáme realitní revoluci! Opravdu bude Realitní zákon spásou pro realitní trh? – více na www.RealitniZakon.eu.

Kontaktní osoba:

Ing. Tomáš Peterka
777 030 050
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Nahoru