Tašky na tříděný odpad

25. 3. 2019

kabele

Město Velké Meziříčí, ve spolupráci s obalovou společností EKO-KOM, a.s., podporuje své občany v třídění odpadů v domácnostech.

Pro občany města a místních částí jsme pořídili sady tří barevných tašek na třídění papíru, plastů a skla, které velmi usnadní a zpříjemní jejich třídění.

Jednotlivé tašky (ve větší a menší velikosti) jsou opatřeny uchy pro pohodlný přenos vytříděných odpadů do kontejnerů a suchými zipy, kterými je lze spojit dohromady. Od 25.3.2019 si zájemci mohou tašky zdarma vyzvednout na Městském úřadě, odboru životního prostředí, v kanceláři č. 3
na Nové budově radnice. Vydávat se bude vždy jedna sada tašek pro domácnost. Tyto tašky Vám budou vydány pouze v případě, že máte trvalé bydliště ve Velkém Meziříčí nebo místní části a platíte si poplatek za komunální odpad. V současné době je k dispozici opět pouze omezené množství těchto praktických sad (1000 kusů velkých a 300 kusů malých sad), proto neváhejte a vyzvedněte si je co nejdříve. V případě většího zájmu se pokusíme zajistit další.

Věříme, že barevné tašky ulehčí a zpříjemní třídění všem, kteří tak již činí a doufáme, že k této činnosti přivedou také ty, kteří se třídění odpadů doposud vyhýbali.

Třiďte odpad, má to smysl!

odbor životního prostředí

Nahoru