Spuštěna služba "Hlášení závad "

2. 1. 2019

znak -_Kopie__kopie

Hlášení závad je webová mapová aplikace, která má za cíl zapojit občany do dění ve městě a pomoci se správou majetku města. Na rozdíl od obdobných aplikací je Hlášení závad vybaveno pokročilými funkcemi, které eliminují časté nedostatky konkurenčních řešení.

Pomocí této služby nás můžete upozornit z Vašeho počítače nebo chytrého mobilního telefonu na závady a nedostatky na území města Velkého Meziříčí (např. nefunkčnost veřejného osvětlení, černou skládku, rozbité lavičky, poničenou zeleň, výtluky na komunikacích, poškozené dopravní značení či semafory, závady na zařízení dětského hřiště, neposekanou trávu, apod.). Každý z Vás nám tak může díky zaslaným připomínkám pomoci s rychlejším a efektivnějším odstraňováním závad na zařízeních v majetku města a s odstraňováním nedostatků na území města. Tato služba se již osvědčila v řadě měst.

Prostřednictvím odkazu na stránkách města v sekci Portál občana, nebo Technických služeb bude umožněno nahlásit závady, jak již bylo řečeno, z Vašeho počítače nebo přímo z konkrétního místa v terénu prostřednictvím chytrého mobilního telefonu (zde mohou být zasílány i údaje, o přesné poloze, kde se závada nachází).

Pro rychlejší vyřešení závady či nedostatku je vhodné přesně specifikovat závadu a její místo (zvláště při hlášení z Vašeho PC).

Děkujeme Vám za zaslání Vašich připomínek!

Tato aplikace byla pořízena v rámci projektu Bezpečné a moderní služby města Velkého Meziříčí z Integrovaného regionálního operačního programu.

Výstřižek copy_copy_copy

 

 

 

~jšve~

Nahoru