V Lize Vysočiny v miniházené se házenkářům výrazně dařilo

1. 11. 2018

brod copy

V sobotu 27. 10. odjeli nejmenší házenkáři a házenkářky z Dózy na další turnaj Ligy Vysočiny v miniházené. Turnaj tentokrát pořádal Havlíčkův Brod.

Chlapci

Minižáci:

VM šedí – kluci se utkali v první výkonnostní skupině s nejlepšími družstvy, co letos Vysočina nabízí. Pohledná utkání byla zejména proti Novému Veselí a domácím chlapcům z Havl. Brodu. Když by se při zápasech počítalo skóre, odcházeli bychom ze všech utkání jako vítězové. Zlepšit ale musíme obrannou fázi. Kluci se soustředili hlavně na útok a zapomínali kvalitně bránit.

Sestava: Ondra Trifanov – Tomáš Jelínek, Adam Krejčí, Štěpa Fiala, Vítek Smejkal, Ríša Fexa, Kuba Kocourek

VM červení – kluci odehráli také pět zápasů a ve druhé výkonnostní skupině ovládli také všechny svoje zápasy. Zde musíme pro změnu zapracovat na správném zakončení útočných akcí a celkové koncentraci. Jinak jsme s výkony obou družstev spokojeni.

Sestava: Dan Červený – Kryštof Havelka, David Bradáč, Michal Badalík, Mira Buk, Tomáš Klíma, Štěpán Strýček

Trenéři: Petr Kaštan, Martin Krejčí, Jiří Holý

Přípravka:

VM zelení - nejmenší hráči opět porazili všechna družstva hladce, pouze proti přerostlým hráčům ze Žďáru nad Sázavou měli menší problémy při rozehrávce. Ale i tak vyhráli. Za zakončení a spolupráci v útoku velká pochvala, obranu nesmíme flinkat.

Sestava: Martin Jelínek – Niki Fexa, Tobik Tyl, Pája Živčic, Fanda Sláma, Tonda Sláma

Trenérka: Vlaďka Kaštanová

-vk-

 

Nahoru