Dorostenci přivezli z Hané vítězné body

16. 10. 2018

Dorostenci zajížděli na utkání do Kostelce na Hané jako mírní favorité utkání. Začátek utkání tomu ale moc nenasvědčoval, když jsme po pěti minutách prohrávali 0:4 a museli brát oddechový čas.



Neděle 14. října 2018, 2. liga mladší dorostenci Morava Jih – 4. kolo
TJ Sokol Centrum Haná – TJ Sokol Velké Meziříčí 32:42 (15:25)

Kluci se vzpamatovali, postupně hru vyrovnali, zrychlili a vycházeli z dobře organizované obrany. Třetí desetiminutovku jsme vyhráli 12:1 a stanovili poločasový výsledek 15:25.

Do druhé půle jsme opět nevstoupili dobře a soupeř umazal něco z náskoku, nicméně stále jsme udržovali pohodlný náskok až do závěrečného hvizdu. Kluci si vyzkoušeli především hru na dva pivoty. Kromě zaběhnutého obranného systému 1-2-3 jsme také zkoušeli obranný systém 0-6, protože soupeř také často praktikoval hru na dva pivoty. To nám ukázalo mezery v obranné spolupráci dvojic. Nicméně kluci hráli s chutí a nasazením, všichni se brankově prosadili, oba brankaři odvedli svůj kus práce a z toho vyplynulo vítězství 42:32.

Za dva týdny nás v domácím prostředí čeká lídr soutěže HBC Olomouc 1966.

Sestava a branky: Tomáš Krčál, Lukáš Deraha – Tomáš Rosa (4), Jakub Mach (6), Ondřej Krajíček (1), Jakub Russ (3/1), Vítek Viktorín (11), Radek Navrátil (6), Jakub Strýček (5/2), Štěpán Klapal (2), Filip Plavec (7), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Radek Navrátil.

Výsledky a tabulka zde.

Ladislav Šidlo

 

Nahoru