Starší žáci házené úspěšní v Lize Vysočiny

15. 10. 2018

zaci copy

V sobotu 13. října odehráli starší žáci házené druhé kolo Ligy Vysočiny. Pořadatelství turnaje se zhostila Dolní Cerekev. Hrací doba byla 2x 15 minut. Soutěž je rozdělena na dvě skupiny, kdy první dva celky po podzimu hrají na jaře o celkové vítězství v Lize Vysočiny a zbylé týmy se utkají ve skupině o pohár předsedy Krajského svazu házené. My máme pro letošní sezonu v soutěži dva týmy které na podzim hrají východní skupinu.
A družstvo odehrálo výborný turnaj, kde si všechny zápasy užívalo a připsali jsme si do tabulky plný počet bodů. Nejlepší výkon založený na téměř bezchybné obraně jsme podali proti Novému Veselí, což je náš největší konkurent o první místo ve skupině, a tím i přímý postup do celostátní Žákovské ligy. Kluci podali týmový a bojovný výkon, všichni zaslouží pochvalu, ale zároveň nám utkání ukázalo nedostatky v útočných činnostech, na kterých budeme pracovat v tréninku. Motorem týmu v důležitých momentech byl Radek Navrátil.
B družstvu, tvořenému z větší části mladšími žáky, se sice nepodařilo tentokrát žádné utkání vyhrát, ale u tohoto družstva nám jde především o co největší herní vytížení všech hráčů, a to se podařilo na výbornou. Kluci si utkání užívali, nebáli se střelby, někteří nám ukázali nečekanou kreativitu, a i když ne vždy všechno vyšlo podle představ, jsme s tímto družstvem nadmíru spokojeni. Jen tak dál. Herně se dařilo Marku Požárovi, famózní výkon předváděl v bráně Tomáš Kučera.

Výsledky:
Velmez A - Dolní Cerekev 17:11 (6:7)
Velmez A - Velmez B 24:7 (10:4)
Velmez A - Kuřim 20:13 (10:6)
Velmez A - Nové Veselí 9:6 (4:2)
Velmez B - Kuřim 7:15 (3:7)
Velmez B - Nové Veselí 4:14 (2:8)
Velmez B - Dolní Cerekev 11:14 (6:5)

Hráli:
VM A: Lukáš Deraha, Radim Kocourek, Tomáš Rosa, Martin Chalupa, Jakub Russ, Radek Navrátil, Pavel Kotouček, Filip Čížek, Jakub Mach, David Slabý, Adam Požár, Jiří Čermák, Jakub Strýček, Radovan Škoda,
VM B: Tomáš Kučera, Štěpán Čermák, Martin Špinar, Vojtěch Bradáč, Lubomír Izdný, Robin Koudela, Marek Požár, Jiří Winterling, David Dřímal, Jaroslav Požár.
Trenér: David Stoklasa, vedoucí družstva - Lenka Požárová, David Strýček.

 

Nahoru