Boxer Erik Teplý na MČR bronzový

8. 10. 2018

Výstřižek copy

Erik Teplý z Velkého Meziříčí se ve dnech 4. a 5. října 2018 zúčastnil mistrovství republiky v boxu. Boxoval v barvách svého mateřského klubu BC Třeboň a v rohu mu stál zkušený trenér Miroslav Foral.

V prestižní seniorské kategorii v prvním dnu šampionátu porazil po bojovném výkonu Lubomíra Trenka ze Strakonic. V druhém dnu šampionátu již bohužel nestačil na skvělého Baláže z Olomouce. Po dvou vyrovnaných technických kolech zkušený soupeř bohužel našel recept a několika kvalitními údery na tělo Erikovi zpestřil poslední kolo. Našemu boxerovi se však tlak soupeře podařilo ustát a utkání skončilo na body. Do finálového boje pak postoupil zaslouženě soupeř.

Erik si tak odvezl domů bronz, který je zatím jeho největším úspěchem v kariéře. Sportovec děkuje všem kamarádům, kteří mu pomáhali v přípravě, a to jak profesionálním boxerům a trenérům, tak i sparingpartnerům z místního boxerského klubu.

V příloze fotografie po zápasu se soupeřem, archiv klubu - a ilustrační foto z ligového zápasu proti Polsku, autor Fotoklub Hustopeče

Jirka Fiala

image2 _1__1_-18325-800-600-80

 

Nahoru