Házenkářům dorostencům se vstup do soutěže vydařil

28. 9. 2018

hazena zapasy

Nově vzniklé družstvo mladšího dorostu házené zajíždělo na palubovku brněnského Juliánova, kde odehrálo první kolo druholigové soutěže.

Sokol Juliánov - TJ Sokol Velké Meziříčí 18:46 (13:21)

Náš tým je složen především z mladých hráčů, kteří loni nastupovali či i letos ještě nastupují v žákovské kategorii. Pro většinu to tedy byla premiéra v dorostenecké kategorii. Kluci přistoupili k utkání výborně a od začátku si vypracovali vedení. Soupeř hru vyrovnal, ale naši hráči postupem času na hřišti získávali více jistoty a rozdíl ve skoré postupně narůstal. V poločasu to bylo „jen" o 8 branek. Ovšem ve druhé půli soupeři docházeli fyzické síly a ze zápasu se spíše stala exhibice našich hráčů, kteří si s chutí zastříleli a každý vstřelil branku. Na družstvu je vidět, že spolu nestrávil příliš mnoho času, ale to by se mělo postupně zlepšovat.

Nutné pochválit všechny hráče za nasazení a brankáře za předvedené výkony.

7m hody 2:4 vyloučení: 3:4, diváku 35

Sestava a branky: Tomáš Krčál, Deraha Lukáš – Cerkal Alex (9), Rosa Tomáš (2), Mach Jakub (6), Russ Jakub (1), Navrátil Radek (14/1), Strýček Jakub (3), Klapal Štěpán (2/1), Dobejval Lukáš (9/1), Trenéři Ladislav Šidlo, Radek Navrátil vedoucí družstva Pavel Svoboda.

(Zdroj: redakce Velkomeziříčsko)

 

Nahoru