XVIII. ročník Memoriálu profesora Bedřicha Krejčího

6P8A6656V sobotu 10. června 2017 uspořádali velkomeziříčští skauti již 18. ročník Memoriálu prof. Bedřicha Krejčího. I přes z počátku ne moc příznivé počasí se z této soboty vyklubal pěkný den, a účastníci memoriálu si na připravených stanovištích mohli vyzkoušet své dovednosti, odvahu i trpělivost.


V tomto ročníku bylo připraveno střílení ze vzduchovky a luku, zdolávání lanových překážek, vyšplhání stěny s jištěním a lakros. V závěrečné disciplíně měli účastníci rozdělat oheň a uvařit si na něm oběd. Všichni zúčastnění si akci velmi užili a vyhlášení vítězů bylo malou třešničkou na dortu.


Skauti a skautky srdečně děkují za podporu grantovému programu Zdravé město - Město Velké Meziříčí a všem dalším sponzorům, kterými byli Borůvka sport, Cyklo Janíček, Elektro – Raus, SkiSport Drápela.

Naše obrovské díky a respekt patří těm, kteří v sobotu vystoupili ze své komfortní zóny a nebáli se se skauty prožít akční den. Již nyní se těšíme na další ročník memoriálu a doufáme, že tentokrát se zúčastníte i Vy.

S pozdravem skauti a skautky z Velkého Meziříčí

 

6P8A67336P8A6862

6P8A70496P8A70996P8A6757 

Nahoru