Dny zdraví s vůní brambor

MG 6935Ve čtvrtek 10. září 2015 se na náměstí konaly Dny zdraví na téma BRAMBORY.

Návštěvníci si zde mohli vybrat z pestré nabídky programu. Děti zde měly divadelní představení, kdo měl zájem tak se mohl zapojit do soutěží se Šmouly, podívat se na ukázku činnosti kynologického klubu Velké Meziříčí, zatancovat si s dětmi při programu DDM Velké Meziříčí nebo si zazpívat při vystoupení skupiny MY SAMI, či zrelaxovat při Tai chi.

 

Během celého dne bylo živo i ve stanovém městečku, kde bylo možno ochutnat různé dobroty z brambor, které vytvořily ženy ze Spolku žen z Velkého Meziříčí, ochutnat jste si mohli i čerstvě smažené bramboráky nebo si koupit si regionální produkty či výrobky neziskových organizací. Dobrovolnice Českého červeného kříže nabídla ukázku první pomoci při úrazu a byla zde možnost si vyzkoušet si masáž srdce, či měření si množství tuku v těle. Probíhala zde i ověřovací anketa k desatero problémům Velkého Meziříčí, kde se veřejnost mohla vyjádřit k vybraným problémům. K doplnění, zde byly i pocitové mapy, do kterých jste mohli barevně zaznamenat, jak se kde ve Velkém Meziříčí cítíte nebo si jenom prohlédnout ukázku obrázků Základní školy Oslavická. Mnohé zaujala i ukázka jízdy na kole či na skateboardu a někteří si ji i vyzkoušeli.

V Jupiter clubu na loutkové scéně v podvečer proběhla přednáška paní Mgr. Elen Sejrkové, která měla téma „Mužský a ženský svět a jejich rozdíly. Škoda, že na ní nebylo více mužů.

Tímto děkujeme všem, kteří na akci spolupracovali, především Spolku žen, kolektivu jídelny Základní školy Sokolovská za přípravu bramboráků a studentům Hotelové školy Světlá a Obchodní akademie Velké Meziříčí za pomoc. Poděkování také patří sponzorům, kteří na akci přispěli.

MG 6725 MG 6730 MG 6791
MG 6815 MG 6851 MG 6874
MG 6901 MG 6929 MG 6957
MG 7014 MG 7027 MG 6888
MG 7050
Nahoru