Letní tábor RS Nesměř

3. 11. 2014

IMG 0041[1

Ve dnech 29.6.2014 – 5.7.2014 proběhl v RS Nesměř letní tábor Soptíků z Mostišť. 27 dětí a 7 vedoucích prožilo nádherný týden v chatkách uprostřed lesů poblíž pohádkové řeky.

Téma letošního tábora „Honba za pokladem" přeneslo všechny do světa pirátů. A tak se celý týden střídaly hasičské a pirátské soutěže s chvílemi aktivního odpočinku, bodovanými nástupy, úklidem v chatkách i sprintem na výborné jídlo zdejších kuchařů. Večery zpříjemňovaly táboráky, zpěv za doprovodu kytar nebo jen povídání při svíčkách. I Soptíkům se nevyhnula nedílná součást každého tábora, a to stezka odvahy. Nakonec ji zvládli všichni a sladká tečka byla vítanou odměnou. Velký dík patřil rodičům za dodržení daných pravidel. Byli proto pozváni na poslední táborák, kde mohli sledovat vyhodnocení celotáborové hry a pasování dětí na piráty. Odměněna byla také nejlépe uklizená chatka tábora a v neposlední řadě se zde rozloučil odcházející dorost.

Také „stará garda" vedoucích se loučila a předala pomyslné žezlo vedení dětí do rukou mladých vedoucích. Ráno po snídani a posledním úklidu chatek se Soptíci rozloučili se zaměstnanci tábora a s máváním se rozjeli domů.


IMG 0168[1IMG 0229[1IMG 0312[1IMG 0775[1

Nahoru