Mladší žáci U13 ovládli také domácí turnaj

13. 2. 2014

P1040990-V neděli 9.2. uspořádalo FC Velké Meziříčí halový turnaj pro mladší žáky kategorie U13.

Bohužel na poslední chvíli se odhlásil tým Havlíčkova Brodu. Turnaj byl proto přelosován pro šest účastníků při hracím systému každý s každým. Také byl upraven hrací čas z původních 15 na 19 minut hry.

Hráči Velmezu neztratili na turnaji opět ani bod. Až na zápas s Bílovicemi, který jsme si svými chybami sami zbytečně zkomplikovali, jsme všechny utkání jasně vyhráli. I přes to měl tento turnaj z naší strany množství nedostatků. Po ztrátě míče vázla součinnost mezi hráči, hned několikrát se z ničeho nic zjevil hráč soupeře za našimi zády a běžel sám na bránu. Někteří hráči, poté co míč opustil hrací plochu, přestali sledovat hru a častokrát se jen divili rychlé rozehrávce soupeře. Také útočné akce neměli v podání některých tu tradiční lehkost a rychlost, mnohokrát jsme je řešili zbytečně zbrkle a s množstvím nepřesností, které neplynuly z tlaku soupeře, ale spíš z našeho špatného provedení.

Výsledky FC Velké Meziříčí:

FC Velké Meziříčí - TJ Sokol Bedřichov 5:0
FC Velké Meziříčí - SFK Vrchovina 3:0
FC Velké Meziříčí - Bílovice nad Svitavou 4:3
FC Velké Meziříčí - 1.SC Znojmo 7:3
FC Velké Meziříčí - SK FŠ Třebíč 3:0

Nejlepším velkomeziříčským hráčem byl vyhlášen Mirek Malata.

Střelci: 9x Malata Mirek, 5x Vokurka, 2x Chalupa, 2x Kadlec, 2x Pavlasová, 2x Bačák. Dále nastoupili Malata Marek, Benda a Doležal.

Nahoru