IX. ročník „ Memoriál Eduarda Klapala“

20. 1. 2014

fotkamladšíO víkendu 11.-12. ledna 2014 se do našeho města sjelo na 9 desítek mladých házenkářek z Čech, Moravy a Slovenska. V házenkářské hale po oba dny totiž probíhalo turnajové klání IX. ročníku Memoriálu Eduarda Klapala.

Náš tým, kterému se v turnaji příliš nedařilo, se postupně utkal s těmito soupeři: Velké Meziříčí – Havlíčkův Brod „A" 2: 18, - Havlíčkův Brod „B" 7:12, - Žeravice 7:14, - Újezd u Brna 14:6, - Velká nad Veličkou 5:11, - Stupala (SK) 6:18, - Žirovnice 5:21

Bez ztráty bodu turnajem prošel Havlíčkův Brod „A" a tímto se stal pro letošní rok držitelem putovního poháru. Nejlepší střelkyní turnaje s počtem 39 vstřelených branek byla vyhlášena domácí hráčka Lenka Pacalová.

Pořadí:

  1. TJ Jiskra Havlíčkův Brod „A"
  2. SKH Velká nad Veličkou
  3. DHK Slavoj Žirovnice
  4. HC Tatran Stupava
  5. SK Žeravice
  6. TJ Jiskra Havlíčkův Brod „B"
  7. TJ Sokol Velké Meziříčí
  8. TJ Sokol Újezd u Brna

Hrály: Boháčová Lucie – Marková Kateřina (1), Borkovcová Tereza, Badalíková Jana, Holíková Lenka, Pospíšilová Markéta (4), Boudná Žaneta (1), Vašinová Johana, Pavlasová Klára, Švejdová Kristýna, Musilová Nikola (1), Pacalová Lenka (39), Slámová Karolína.

Bohužel, díky dlouhodobému zranění chyběla opora týmu Terezie Pavlíčková.

Trenérky: Ilona Závišková, Lenka Pacalová

Slavnostnímu vyhlášení byli přítomní i rodinní příslušníci pana Klapala, kterým touto cestou děkujeme za sladké odměny v podobě dortů, které předali spolu s ostatními cenami všem zúčastněným družstvům.

Zároveň bychom také rády co nejsrdečněji poděkovaly panu řediteli Střední školy řemesel a služeb ing. Milanu Veberovi za ochotu a spolupráci při organizaci turnaje. Díky patří panu Františku Vidlákovi za vstřícnost a pomoc při ubytovávání družstev a také celému kolektivu paní kuchařek, a to za příjemné jednání, trpělivost a především za přípravu vynikajícího jídla pro tuto akci. Poděkování patří také všem rodičům a sponzorům, kteří přispěli k nezaměnitelné atmosféře i ke zdárnému průběhu celého turnaje

Podle slov trenérů zúčastněných družstev proběhl turnaj v příjemném duchu a s jeho organizací byli všichni spokojeni.

Organizátorky:

Radka Jelínková

Ilona Závišková

Lenka Pacalová

Nahoru