Handicap Sport Club Velké Meziříčí - Otevřený turnaj integrované boccie a 3. ročník turnaje O pohár starosty obce Osová Bítýška

11. 10. 2013

IMG 0364

V sobotu 28. září 2013 uspořádal Handicap Sport Club Velké Meziříčí pro Asociaci integrovaných sportů o. s., ve sportovní hale Centrum kultury, sportu a zájmových činností v obci Osová Bítýška již 3. ročník otevřeného turnaje O pohár starosty obce Osová Bítýška v integrované boccii družstev.

Turnaj se za dobu svého konání stal jak mezi hráči tak i rodinnými příslušníky hráčů velmi oblíbeným pro svoji pohodovou atmosféru, a proto i letos nebyla účast celkem 15-ti tří a vícečlenných družstev, které byli rozděleny do tří skupin překvapením. Celý turnaj se odehrál na čtyřech kurtech speciálně upravených pro toto sportovní odvětví.

Slavnostnímu zahájení sportovního dne a předáni cen všem zúčastněným byl přítomen starosta obce Osová Bítýška pan Josef Mach, který věnoval do tohoto turnaje poháry pro nejlepší družstva.

Po celodenním zápolení v přátelské atmosféře, se do konečných bojů o stupně vítězů probojovali družstva Rychlé želvy ze Žďáru nad Sázavou a Dřezejčtí vlci z DS Březejc. Z tohoto duelu si třetí místo odvezlo družstvo Rychlé želvy. Ve finále se utkalo družstvo Lužáci II – loňský vítěz a družstvo Březejckých medvědů z DS Březejc – letošního nováčka. Finálový zápas jednoznačně ovládlo družstvo Lužáci II a zaslouženě obhájili loňské vítězství.

Pořadatelé děkují obci za skvělé zázemí pro pořádání turnaje, zaměstnankyním školní jídelny, panu Štětkovy správci tělocvičny, firmám z Velkého Meziříčí Vezeko s.r.o., Elmaco elektroinstalace Martin Dvořák, KOVO František Dufek. AD servis Jaromír Ambrož Vídeň, Městu Velké Meziříčí a Kraji Vysočina - sponzorům tohoto turnaje, firmě POEX Velké Meziříčí a.s., pálenici Karel Eliáš Kozlov, kteří věnovali své produkty jako ceny pro zúčastněné sportovce a ostatním sponzorům sportovního klubu.

Mediálními partnery jsou internetové ,,Noviny VM.cz" a týdeník ,,Velkomezeříčsko".

IMG 0019 kopie IMG 0097 IMG 0098
IMG 0115 IMG 0119 IMG 0123
IMG 0165 IMG 0175 IMG 0178
IMG 0180 IMG 0272 IMG 0349
IMG 0352 IMG 0366
Nahoru