Turnaj integrovaného závěsného kuželníku v Březejci

13. 6. 2013

IMG 0201 (2)[1Dne 8. 6. 2013 proběhlo v areálu dětského střediska Březejc v rámci celostátní 1.ligy integrovaného závěsného kuželníku 2. kolo tohoto turnaje.

Turnaj byl pořádán Asociací integrovaných sportů o.s.- iSK Vysočina ve spolupráci s Handicap Sport Clubem o.s. Velké Meziříčí.

Turnaj integrovaného závěsného kuželníku byl uspořádán v historii Kraje Vysočina poprvé a pořadatelé tohoto turnaje, se tak snaží rozšířit integrující sportovní aktivity v kraji a navazují na úspěšné turnaje v integrované boccii v Osové Bítýšce.

Turnaje se zúčastnilo celkem 9 družstev a to z Liberce, Žabovřesk nad Ohří, Staré a Nové Paky a dále domácí družstvo Bubáků iSK Vysočina a nováček družstvo HSC Velké Meziříčí .

Turnaj proběhl za krásného počasí, kdy každý z hráčů musel odehrát celkem 20 hodů do plného kuželníku a 20 hodů dorážkových. Z celodenního zápolení vyšlo jako vítězné družstvo Pačáků ze Staré Paky s celkovým počtem 417 kuželek, na druhém místě se umístilo družstvo Slavíků Liberec s celkovým počtem 390 kuželek a třetí místo dosáhlo domácí družstvo Bubáků – iSK Vysočina s celkovým počtem 388 kuželek.

Vyhlášení výsledků proběhlo za přítomnosti zástupce jednoho ze sponzorů paní Moniky Kotoučkové z M. S. Quatro Vaše finanční inteligence pobočka Velké Meziříčí.

Pořadatelé děkují asistentům studentkám I. B Biskupského gymnázia Žďár nad Sázavou, zaměstnancům firmy M. S. Quatro Velkém Meziříčí a našim členům a kamarádům, kteří pomáhali u kuželníku.

Dále patří poděkování panu vedoucímu Mgr. Miroslavu Štěpánkovi a zaměstnancům Dětského střediska Březejc za zajištění veškerého zázemí pro sportovce, sportovnímu klubu Vídeň, sponzorům: městu Velké Meziříčí, Wiegel C.Z., žárové zinkování s.r.o. Velké Meziříčí, Vezeko s.r.o. Velké Meziříčí a společnosti Maso Žďársko. Mediálním partnerem sportovního klubu je týdeník Velkomeziříčsko a internetové Noviny VM.cz.

Fotogalerie

Nahoru