Mladší přípravka znovu zlatá

19. 3. 2013

2013-03-17 13.31.45V neděli 17. 3. 2013 pořádal FC Velké Meziříčí domácí fotbalový turnaj pro mladší přípravku.

Krom našich dvou týmů se turnaje zúčastnila mužstva FC Nesyt Hodonín, FK Pelhřimov, FŠ Třebíč a SK Pernštejn Nedvědice. Všechna družstva předvedla bojovné výkony a spousty fotbalových dovedností, které se doposud naučila.


Náš tým v bílých dresech uspěl na výbornou, skončil na prvním místě a po zásluze vybojoval zlaté medaile. Postupně jsme vyhráli čtyři zápasy a pouze poslední zápas jsme po řadě zmařených šancí a jednoznačné převaze prohráli, a to s týmem FŠ Třebíč (0:1). Druhému týmu FC Velké Meziříčí se tolik nedařilo a i přes velkou bojovnost a nasazení se umístil na šestém místě.


Nejlepšími hráči družstva byli vyhlášeni Filip Blažek a Štěpán Šimánek. Všichni si zaslouží poděkování za předvedené výkony a bojovnost.

 

Sestava FC Velké Meziříčí bílá: Josef Pacal, Lucie Bendová, Filip Blažek, Daniel Raus, Tadeáš Bíbr, Milan Todorov, Adam Havlík

Sestava FC Velké Meziříčí červená: Alex Šváb, Patrik Juhoš, Štěpán Šimánek, Samuel Šváb, Vít Winterling, Martin Vondráček, Vratislav Valík, Lukáš Jaitner

 

Konečné pořadí:

1. FC Velké Meziříčí – bílá

2. FŠ Třebíč

3. FC Nesyt Hodonín

4. SK Pernštejn Nedvědice

5. FK Pelhřimov

6. 1. FC Velké Meziříčí – červená

 

Autor: Mgr. Pavel Blažek – trenér mladší přípravky 2004

Nahoru