Handicap Sport Club Velké Meziříčí se účastnil integrovaného závěsného kuželníku ve Vídni

27. 6. 2022

IMG 3978Handicap Sport Club Velké Meziříčí uspořádal v sobotu 4. června soutěž smíšených družstev v integrovaném závěsném kuželníku. Tento turnaj se uskutečnil pod záštitou starosty obce Vídeň ve sportovním areálu u kurtů. Areál je bezbariérový a díky těmto podmínkám zajišťoval všem sportovcům s handicapem samostatný pohyb.

Do turnaje se přihlásilo 10 družstev, což činilo 35 sportovců, kteří své odhody odehráli na třech kuželnících. Na hráčích byl znát dvouletý výpadek této soutěže, ale 40 odhodů každý z hráčů zvládl bravurně. Třetí místo si z turnaje odvezlo domácí družstvo Rychlé želvy kapitána Ivoše Smolíka 368 bodů, druhé místo obsadilo družstvo Homolka kapitána Míše Kořínka z Podkrkonoší 369 bodů, s nejvíce shozenými kuželkami obsadili první místo domácí družstvo Bubáci kapitána Stanislava Merunky 385 bodů.

V závěru soutěže nejlepší z každého družstva odehrál zkrácenou hru na 10 hodů o Březejckou kočku, kterou do soutěže věnovala keramická dílka z CK pracoviště Březejc. Tuto krásnou trofej si z Vídně odvezl Míša Kořínek z družstva Homolka.
Sportovní klub by chtěl poděkovat všem asistentům u kuželníku a všem, kteří během turnaje pomáhali a firmě MEYRA, která věnovala ceny do turnaje.

Dále bychom chtěli poděkovat všem sponzorům obci Vídeň, městu Velké Meziříčí, Kraji Vysočina, panu Jiřímu Táborskému z Prahy, firmě Wiegel CZ žárové zinkování, obci Bory a Lavičky, kteří náš klub v tomto roce finančně podporují.
Mediálním partnerem sportovního klubu jsou ,,Noviny VM.cz", a Velkomeziříčsko.

 

Jiří Charvát
HSCVM

IMG 3960IMG 4183IMG 4249IMG 4314

Nahoru