Proběhl 9. ročník turnaje O pohár starostky Osové Bítýšky v integrované boccie

16. 10. 2019

IMG 1739Handicap Sport Club Velké Meziříčí společně s iSK Vysočina uspořádal již desátý turnaj v integrované boccii družstev, O pohár starosty Osové Bítýšky, který proběhl ve sportovní hale Centrum kultury, sportu a zájmových činností v Osové Bítýšce.
Na turnaj se přihlásilo 12 družstev, což byl maximální počet, družstva přijela ze všech koutů ČR.

 

Obec Osová Bítýška věnovala do turnaje pro ty nejlepší poháry a pro všechny zúčastněné krásné hrníčky jako upomínku na tento turnaj.
Slavnostního zahájení se zhostil místostarosta Oldřich Machát a zastupitel obce a ředitel školy Mgr. Milan Malý, kteří na konci turnaje předali ceny nejlepším boccistům.

Každé družstvo odehrálo dva zápasy ve skupině a další dva o celkové umístnění. Po úspěšné základní části se do zápasu o třetí místo probojovala družstva Tři vlčci z Brna a Team Bandžuchovci od Pardubic. Třetí místo si po hodinovém boji odvezli Tři vlčci. Do finálového boje se pustilo domácí družstvo Bouráci, chlapy Malcovi z Laviček, a Tři želvy, rodina Smolíkova ze Žďáru nad Sázavou. Finále vyhrálo těsným rozdílem družstvo Tři želvy.

Každé družstvo si díky sponzorům z turnaje odvezlo mimo již zmiňované hrnečky, ceny ve formě sladkostí a upomínkové předměty.

Sportovní klub děkuje zastupitelstvu obce Osová Bítýška a paní starostce Mgr. Lence Štěpánkové, městu Velké Meziříčí, Kraji Vysočina, MŠMT, Wiegel CZ žárové zinkování, obci Vídeň, Kovoobrábění Dalibor Pařil Kadolec, Autoservis Jaromír Ambrož Vídeň, Vlastimil Dvořák Vídeň - Hasicí technika a rodině Prudkových z Vídně. Poděkování patří i kolektivu kuchařek školní jídelny, paní Mejzlíkové správcové sportovní haly a paní Evě Studené a Marii Zachovalové, které zajišťovaly občerstvení během celého dne.

Mediálním partnerem sportovního klubu je Velkomeziříčsko.

Jiří Charvát

 

Nahoru