Dvanáctý Kruh na ZŠ Sokolovská

29. 9. 2017

DSC 3037Třetí zářijový týden opět zmizely dvě osmé třídy z budovy základní školy Sokolovská.

Za záhadným zmizením se skrývala čtyřdenní akce Kruh 2017, zaměřená na získání nových vědomostí, praktických dovedností a přátelství netradiční výukou v rekreačním středisku Záseka.
Obě početné třídy byly hned po příjezdu rozděleny na čtyři skupiny a jejich výsledky v různých soutěžích se započítávaly do celkového skóre třídy v etapové hře, která zpestřila pobyt v přírodě. Společné výtvarné snažení na symbolu třídy, ohňovém objektu a vlajce třídy, večerní program k táboráku a přehazovaná pozitivně podpořily spolupráci ve třídách a také objevily „neznámé" hrdiny, spolužáky a spolužačky, kteří podpořili třídu v náročných situacích. Spolupráce, zodpovědnost a výměna názorů v týmu byly totiž nejdůležitějšími předpoklady pro získání celkového vítězství.
Poslední den si výborní stolní tenisté a tenistky, střelci a střelkyně ze vzduchovky, obě oceněné třídy odváželi domů nejen sladkou odměnu, diplomy a pamětní listy, ale i pohodu, radost a smích, který zněl při zpáteční cestě autobusem domů. Kouzlo „Kruhu" tak zhojilo některé staré křivdy a vytvořilo nezapomenutelnou vzpomínku.
Kruh 2017 již podvanácté podpořily finančními příspěvky Město Velké Meziříčí a Základní škola Sokolovská ve Velkém Meziříčí v rámci Grantového programu Zdravé město.

ib

zs s

DSC 3067

Nahoru