Handicap Sport Club Velké Meziříčí

13. 6. 2017

IMG 07271Ve dnech 3. a 4. 6. 2017 proběhlo 1. a 2. kolo ČSOB Leasing Cupu - 6. ročník turnaje o Březejckou kuželku. Letošní turnaj opět pro Asociaci integrovaných sportů z.s., zorganizoval Handicap Sport Club z.s. Velké Meziříčí společně s iSK Vysočina.

 

Turnaj opět proběhl v centru Kociánka Brno – pracoviště Březejc, tak jako již každý rok za krásného počasí. Turnaje se zúčastnila družstva z Liberce, Staré Paky, Nové Paky a domácí.
Po velkém boji v sobotním prvním kole zvítězilo družstvo Slavíků z Liberce s počtem 423 kuželek, druhé místo obsadilo domácí družstvo Bubáků s celkovým počtem 421 kuželek a na třetím místě se umístilo družstvo Pačáků se 401 kuželkou.


Ve druhém kole, které se hrálo v sobotu a dohrávalo v neděli se na prvním místě umístilo družstvo Slavíků s 408 kuželkami, na druhém místě bylo družstvo Pačáků s 401 kuželkou, a na třetím domácí družstvo Bubáků s 397 kuželkami.
I v letošním roce byly vyhlášeni jednotlivci v kategorii do 18 let, kdy se zúčastnilo celkem 8 hráčů. První místo s celkovým součtem 267 kuželek z obou kol obsadil Petr Malec z družstva Bourači s.r.o., na druhém místě s 247 kuželkami Vojta Malec z družstva Bourači s.r.o., a třetí místo obsadil Michal Černý s 238 kuželkami z družstva Slavíků.


Mezi jednotlivci zvítězila stejně jako v loňském roce Ilona Chládková z družstva Bubáků s celkovým počtem 302 kuželek.
Za uspořádání turnaje je třeba poděkovat pracovnímu kolektivu dětského střediska Kociánka – pracoviště Březejc a paní vedoucí Marii Doležalové za poskytnutí veškerého zázemí pro uspořádání turnaje, všem asistentům u kuželníku, sponzorům a podporovatelům sportovního klubu – Městu Velké Meziříčí, Kraj Vysočina, Wiegel žárové zinkování, Obec Vídeň, A-Dro s.r.o. Mostiště, Maso Žďársko. Pivovar Jihlava, Jan Havlíček a mediálnímu partneru Velkomeziříčsko a internetové Noviny VM.cz.

Autor článku Stanislav Merunka

 

IMG 07801

IMG 07621IMG 08741

 

 

 

 IMG 09701

Nahoru