Kruh 2016 – netradiční škola v přírodě

12. 10. 2016

DSC 8529Už pojedenácté se na konci září vydaly „osmičky" ze ZŠ Sokolovská na pěší túru do Záseky na čtyřdenní pobyt s činnostní výukou nazvaný Kruh 2016, podporovaný Grantovým programem Zdravé město Velké Meziříčí.


Třídy 8. A i 8. B si tak mohly změřit síly i důvtip nejen ve sportovních, výtvarných a vědomostních soutěžích, ale „bojovaly" i o tituly jednotlivců ve střelbě ze vzduchovky a stolním tenisu. Do etapové soutěže tříd se započítávaly všechny výsledky třídních klání i nejlepší družstvo z branného závodu, který důkladně prověřil získané znalosti z odboje na Netínsku, topografie, první pomoci, uzlování i střelby ze vzduchovky.


Poslední soutěž „Jedlík" tak měla rozhodnout remízu. Očekávalo se, že to bude boj o všechno. Nestalo se tak. Nad vítězstvím jedné třídy vyhrály přátelství a spolupráce obou tříd, a tak se Kruh 2016 stal opravdovým kruhem kamarádů, kteří si navzájem přáli úspěch.
ZŠ Sokolovská děkuje za podporu a vstřícnost rodičům žáků a žákyň, Městu a Městskému úřadu Velké Meziříčí, Gymnáziu Velké Meziříčí a Alpě Velké Meziříčí.
ib

DSC 8515DSC 8653thumb DSC 7791

 

 

 

 

 

thumb DSC 8199 2

thumb DSC 8248

 

 

 

 

 

Nahoru