Jablonecká hala

Letos podruhé vyrazili dorostenky z Velkého Meziříčí na soutěž. Tentokrát do Jablonce nad Nisou, kde se v hale soutěžilo v běžeckých disciplínách. Z celé republiky zde usilovali dobrovolní hasiči o nejlepší časy běhu na 100 m s překážkami a štafetě 4 x 100 m v kategorii dospělých. V mužské kategorii bylo přihlášeno 197 soutěžících, mezi nimi byli i 4 zástupci SDH Lhotky-sport a jeden z Velkého Meziříčí.

V kategorii žen soutěžilo 107 děvčat, z toho 5 z Velkého Meziříčí. V ženské kategorii padl v základním kole halový národní rekord, jehož hodnota byla 17,08 s. I ten však jeho držitelka, Šárka Jiroušová z SDH Poniklá, ve finálovém rozběhu o 1 setinu sekundy překonala. Po skončení těchto rozběhů pokračovala soutěž štafetami 4 x 100 metrů s překážkami. 33 čtyřčlenných družstev mužů a 16 družstev žen o celkové prvenství družstev. V mužské kategorii se nejlépe vedlo SDH Hubenov v té ženské kralovala děvčata z SDH Poniklá.

Velké Meziříčí reprezentovali: Monika Konečná, Kristýna Jágriková, Barbora Bartuňková, Daniela Havelková, Maruška Štěpánková a Lucka Hudečková. Stanislav Kratochvíl jako soutěžící trenér zajišťoval děvčatům potřebný servis. Za SDH Lhotky-sport nastoupili Stanislav Drápela, Martin Kaman, Luboš Křehlík a Tomáš Voda.

DSCN7658

DSCN7624

Nahoru