V Jihlavě zasedl Řídicí výbor ZODM 2014

zV reprezentativním obsazení se 30. října 2013 sešel v Jihlavě Řídicí výbor Her VI. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2014, které bude v lednu příštího roku hostit Kraj Vysočina.

Členové organizačního týmu seznámili výbor se stavem příprav Her. „Kompletní obrázek si mohl výbor udělat o připravenosti sportovišť a organizační logistice, plánované mediální kampani, o velice velkorysém přístupu regionálních sponzorů a harmonogramu dalších aktivit nezbytných k bezproblémovému průběhu sportovního svátku,“ uvedla Jana Fialová, radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu.

Řídicí výbor je reprezentativním orgánem Her. Jeho členy jsou zástupci subjektů, které se podílejí na organizaci Her – hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, náměstek hejtmana Kraje Vysočina Libor Joukl, radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová,  za Český olympijský výbor jeho bývalý místopředseda Josef Dovalil a dále současný místopředseda Filip Šuman,  náměstek ministra MŠMT Jan Kocourek, starostové partnerských měst Žďáru nad Sázavou Dagmar Zvěřinová, Nového Města na Moravě Michal Šmarda, Velkého Meziříčí Radovan Necid, Havlíčkova Brodu Jan Tecl a primátor Jihlavy Jaroslav Vymazal, dále také krajští zastupitelé Jan Slámečka, Jana Fischerová, Miroslav Houška, Ladislav Jirků a Lukáš Vlček. 

Jitka Svatošová

 

Více

 

 

 

 

Nahoru