Placení místních poplatků

Radnice2-Velké MeziříčíTímto oznamuje všem občanům, že v souvislosti s nákazou nového typu koronaviru a s ohledem na vyhlášení nouzového stavu vládou České republiky je omezen provoz městského úřadu. Úředníci jsou lidem k dispozici v pondělí dopoledne (8:00 – 11:00) a ve středu odpoledne (14:00 – 17:0). Vstup do všech budov městského úřadu je v současné době povolen pouze s rouškou či s jinými ochrannými prostředky.

Prosíme, aby lidé v následujícím období kontaktovali úředníky MěÚ zejména telefonicky nebo e-mailem, a úřad navštěvovali opravdu pouze při vyřizování neodkladných záležitostí. Veškeré platby lze provádět online platbou pomocí internetového bankovnictví bez návštěvy úřadu. Hotovostní platby momentálně nepřijímáme.

Placení místních poplatků

Dále sdělujeme, že minimálně do 30. června 2020 nebude uložena sankce, pokud některý z místních poplatků (poplatek za komunální odpad, poplatek ze psů, poplatek z pobytu,...) nebude včas uhrazen. V současné době doporučujeme hradit poplatek za komunální odpad, poplatek ze psů i jiné místní poplatky bankovním převodem přímo na účet města.

Jak místní poplatky nejlépe uhradit?

1. Kontaktujte telefonicky nebo e-mailem některou z pracovnic finančního odboru, která vám potvrdí částku a sdělí variabilní symbol potřebný k platbě. 

Pavla Šabatová, tel. č.: 566 781 090, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Jitka Souhradová, tel. č.: 566 781 147, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Jana Žitníková, tel. č.: 566 781 148, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

2. Zaplaťte poplatek převodem na účet města a nezapomeňte uvést správný variabilní symbol.

Číslo účtu pro zasílání poplatku za komunální odpad: 27-0644940217/0100
Číslo účtu pro zasílání poplatku ze psů, poplatku z pobytu a jiných místních poplatků: 19-1427751/0100

Svoz domovních odpadů je zajištěn. Minimálně do konce dubna budou sváženy i popelnice, které nebudou označeny novou známkou. Prosíme, odložte vyzvednutí známky na později. Veškeré aktuální informace o činnosti městského úřadu naleznete na webových stránkách města www.velkemezirici.cz.

Děkujeme, že svým zodpovědným přístupem chráníte sebe i své okolí.

Finanční odbor

 

Nahoru