Vítejte na nových webových stránkách věnovaných Hrbovu a Svařenovu!

Štěpánkova (Křečkova) kaplička - jaro 2016

Štěpánkova (Křečkova) kaplička – jaro 2016

Po téměř 13 letech (v roce 2016) od spuštění původních webovek vám nabízím tyto přehlednější, snadněji spravovatelné a lépe přístupné i z mobilních zařízení.

Sportovní areál v Hrbově

S ohledem na jejich náročnější požadavky ale jsem nucen přejít na placený hosting a tedy i na vlastní doménu. Opravte si proto ve svých záložkách původní adresu na tuto novou. Staré stránky zachovám, dokud je provozovatel hostingu nesmaže, nebo dokud je kompletně nepřeklopím sem. Obsah z nich ale budu převádět na tyto nové stránky postupně.

Rybník dolňák (Svařenov, jaro 2016)

Rybník dolňák (Svařenov, jaro 2016)

Za spolupráci děkuji tradičně Michalu Novákovi, díky kterému jsem si stránky mohl v klidu odladit a vyzkoušet nanečisto na jeho webu http://www.novami.cz/ ještě před spuštěním.

Dodatečně také jmenovitě děkuji za velkou pomoc v začátcích i pozdějších letech Miroslavu Zezulovi (jakožto někdejšímu představiteli místní správy a nadšence pro zdejší historii) a Lence Pacalové (jakožto člence zdejších hasičů a organizátorce dětských maškar, karnevalů, sportovních odpolední a dalších akcí). Oba dva nás v roce 2019 opustili a tyto i původní staré stránky vznikaly také s jejich vydatnou pomocí. Čest jejich památce.

Tyto stránky nejsou oficiální webovou prezentací kterékoli městské organizace, vytvořila a provozuje je soukromá osoba. S dotazy úředního charakteru se obracejte výhradně na Městský úřad Města Velké Meziříčí, případně na členy Komise pro místní správu.