Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (153)

boshke 

všechny recenze uživatele

Sám nevím proč, ale rozhodl jsem se ignorovat těch asi tisíc rovin, v kterých ten film nedává žádný smysl. A nebýt mé ženy, ani bych na ten film nešel a dopředu jsem počítal s tím, že to bude průser. A průser to objektivně asi je / byl, ale mne to kupodivu bavilo. (Pseudo)macho / zálesák Sokol neměl chybu a celá ta imbecilní "zápletka" mne bavila... nebo přinejmenším nepohoršovala... Pitomé, zapomenutelné, ale fajn... 70% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1906. hodnocený film: Já chápu, že se dopouští chyby, když je mé hodnocení ovlivněno osobou, která se mnou na tomhle filmu v kina byla. A taky vím, že každé hodnocení zde podléhá subjektivním pocitům každého z nás, takže se tak moc zase neproviním. Samotný film má milou zápletku, to když si svobodný chlap chce sám sobě dokázat, že je chlap a že dokáže obstát společně s ostatními ve slovenských Tatrách. Prachaře obvykle moc nemusím, ale v tomhle filmu mi seděl a přítomnost Sokola byla jedině ku prospěchu. 3* ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Další tuzemské něco, které vlastně není vůbec ničím. Tohle ploché hledání chlapa v nesympatickém Jakubu Prachařovy není ani komedie (dělal jsem si poctivě čárky, kolikrát jsem se upřímně zasmál a na konci jsem napočítal jednu), ani romantika (jasně, vezmou se a budou šťastní až do smrti), ani dobrodružství (a nepomůže tomu ani medvěd, ani Tatry, ani po poslední dírku utáhlé pohorky), ani nic jiného. Buď chlap! je, protože ho někdo natočil a tím to celé taky končí. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ŠKODA .  Promarněná  příležitost . Prvních  asi  20  minut  ušly .  Pak  se  to  nějak  zvrtlo  v  podivnou  trapnou  podívanou . Vlastně  nepodívanou . ALE    Bareš ,  Chýlková ,  Ramba  a  rodina  Pavlíka  dobře  zvolené .  Bohužel   ubohý  scénář ,  nic  nenabídl  těmto  hercům . Trik  s  medvědem  fajn  a  Ramba  v  bahně  -  drsnéé .  Dobrá  tedy  ,  dám  dvě * * .  Jo  a  Sokol  téměř  nevěrohodný  . Působil  spíše  srandovně . ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Celkem slibný námět (jak z chcípáků udělat chlapáky) je utopen v klasických klišé. Nekonečně dlouho trvá než se k němu přes retrospektivu z dětství a zamilovávací úvod prokoušete a když se to konečně stane, než napočítáte do deseti je zase pryč a místo něho sledujete nájezd mamin s kytarou a všemi nemožnými potomky do panenské přírody. "Zabékat si k ohňu". Po předvýchově Troškou a všech těch "diváckých" love-story posledního desetiletí jsem si myslel, že už není kam klesat. Mýlil jsem se. Teď vidím, že scénáře může psát každý. Netřeba se žinýrovat. Stupidnosti se meze nekladou... PS: Klasický přešlap, že někdo spadne do vody a vyleze suchý, je tady osvěžujícím ostrůvkem logiky. Těch pár procent je za Sokola. PS2: Jediné, co by mne ještě mohlo zajímat, je otázka Kam se poděl zbytek chlapáckého tábora? Ale bojím se to vyslovit nahlas, aby to neslyšel autor a nevzal to jako námět pro pokračování... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)
  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)

Reklama

Reklama