Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (150)

ReactLotus 

všechny recenze uživatele

Povedzme si pravdu, mimoni nemajú najlepší príbeh ani nikdy nemali. Je dosť jednoduchý a veľmi ľahko predvídateľný. Ale zase, je to predsa len rozprávka a zápletka typu Inception by nebola pre deti vhodná. Mimoni ťahajú celý film (tak ako vo všetkých filmoch, kde sú) a pritom nepovedia takmer nič. Skvelé postavy. Trochu hlúpe, ale strašne zábavné. Gru (nie, nie je to narážka na ruskú vojenskú spravodajskú službu, aj keď to meno a jeho hlas môže hovoriť o opaku😅) je tiež vtipný a má dobrý hlas/dabing. NunChuck a Wild Knuckles boli tiež úžasní. Vlastne oni, Gru a Mimoni sú najlepšia vec na filme. Grafika je skvelá, na Mimoňov sa veľmi dobre díva a nie, nemám na nich fetiš. Oni boli, sú aj vždy budú geniálne postavy. Soundtrack je veľmi dobrý, Hlavne Bad Gru Rising je skvelé. Najlepšia vec sú hádam všetky referencie na Despicable Me filmy. Najlepší pocit, keď som spoznal niečo, čo sa práve v DM objavilo. Skvelá "jednohubka". Nemal som banán, keď som to pozeral.😢 I'm not a true fan😭😅. 6,9/10.  It's Minion Time… ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Děti v kině se bohužel smály jen čtyřikrát - dvakrát když se na plátně ukázal holý zadek, dvakrát když si někdo prdnul. Nejslabší díl série, dobře to ve svém komentáři vystihl drsny_hery. Mě jako dospělého navíc otravovalo podbízení čínskému publiku, včetně absolutně nudné a zbytečné pasáže s kung-fu. Pro mě to nemá náboj, ale nejsem cílovka, tak nehodnotím. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"8 lístků na Mimoni 2, prosím." řekl jsem paní u pokladny jihlavského Cinestaru a me and the bois jsme v cosplayích Mladých ODS s banány a miňonkama v kapsách jako praví gentlemimoni a sigma muži brali útokem komplet narvaný sál plný nic netušícího davu a rozmazlenejch harantů. Zvěsti nelhaly, jelikož Mimoni 2 jsou vskutku nezapomenutelný zážitek, popkulturní milník a cinefilní mástrpiss. Kdo na konci netleská a neřve nadšením, má místo srdce le šutrák. Btw.: LUXUSNÍ SOUNDTRACK (ta retro stylizace a zasazení do sedmdesátek celkově fakt nemá chybu). Stále nás však zajímá co miňonky dělaly mezi lety 1939 - 1945 🤓 Co dodat? Otto steals the show! Příští zastávka ➡️ Barbie ...... [VERDIKT: 11 banánů z 10] 🍌 PS: Pokaždý když se na plátně objeví zadek dejte si panáka 💛 #humor21.století ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi by se dalo vypíchnout dost věcí, které mi tu vadily, nicméně i protože jsem jedničku viděl asi 30x a dost rychle jsem ji vzal na milost, tuším že tady to časem bude podobné. Zase zajímavý soundtrack, pár vtipných scének. Možná zbytečně šílený mysteriozní podtext s kouzelným náhrdelníkem, ale budiž. 6/10 ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě nuda. Je to sice krátké, ale poměrně prázdné. Vtipů je skutečně naprosté minimum, i krátké skeče mimoňů, které v prvním díle alespoň trochu táhly, jsou dost slabé. V podstatě jediná věc, která mě hodně bavila, byla hudba a Amerika sedmdesátých let. Auta, hipíci a afra, to musím ocenit. Jinak ale to spadá to kategorie " milá nuda". ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)
  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama